maanantai 15. kesäkuuta 2009

Nyt maistuu uni ;)

Vietimme Kertun kanssa ihanan mustaterrieri-päivän Susannan luona. Paikalla oli paljon mukavia mustis-ihmisiä. Uusia tuttavuuksia sekä ihmisiä vuosien takaa (Heidi, Timo ja Markku, oli mukava jälleen tavata). Ilmat suosivat eli aurinkoa ja lämpöä riitti. Myös tarjoilut suosivat eli masu ei päässyt kurnuttelemaan missään vaiheessa, päinvastoin!

Kerttu-neito nautti täysin siemauksin sisko-Tyynen ja sisko-PikkuMyyn seurasta, mutta kävi kuitenkin säännöllisesti moikkaamassa mammaa tai ottamassa unoset lähettyvillä... toki myös menojalka vipatti reilusti ja jokainen kukkapuska tuli tongittua ja tontin rajoja tutkittua. Isoja mustiksia oli paikalla paljon, kuin myös muita rotuja. Suuresta koiramäärästä huolimatta sopu säilyi tontilla ihailtavasti, jopa urosten kesken oli melko rauhallisia kohtaamisia.

Janin trimmi-oppi oli tehokasta ja ilmapiiri oli rento ja mukava. Nyt sitten minäkin osaan (...tai ainakin pitäisi osata...) uusimmat trimmausniksit.

Päivä oli siis nostalginen ja mieleen muistuikin monia vanhoja koirailtoja ja reissuja... esim.Sandran 1-v synttärit, joita joskus porukalla vietimme. Kiitos Susannalle silloisista (jos ei tullut silloin kiiteltyä....) sekä viimeisestä. Meillä on ollut ihania päiviä ennen ja oli oikein ihana päivä nytkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti